SBF-014
diamant logo

Over Haeck Worx Resolution

Wij geloven dat iedereen bedoelt is om gelukkig en vrij te leven op de manier die specifiek bij hem past. Op alle gebieden in het leven. We willen dat iedereen doet waar voor hij gemaakt is. Want dan ben je bekrachtigd in je identiteit en heb je het meeste effect op en in de wereld. We willen de passie en de glinstering in de persoon weer naar voren laten komen. We leven betrokken mee met mensen.

Op het sociaal en/of emotioneel vlak lukt het vele mensen niet om evenwichtig te reageren en lopen daardoor vast. Hierdoor worden er andere manieren gezocht om er niet mee om te hoeven gaan. Wij geloven dat er in de omgang met de mensen van Haeck WorX orde in hun leven komt en dat er manieren gevonden worden om toch met de zorgen die er zijn aan de slag te gaan en overwonnen zullen worden. “Niets is ooit zo vies als dat het ook schoongemaakt kan worden”!

 We werken vanuit de positieve psychologie. Door te focussen op de kracht in een mens en daarvan uitgaand stemmen we af op tekortkomingen die in hun dagelijks leven aan de orde zijn.

We gebruiken humor, plezier en confrontatie om mensen positief te laten veranderen. We bouwen samen aan een betere toekomst op basis van vertrouwen en relatie.

Haeck WorX is een zorgaanbieder, die zicht richt op begeleiding en wooncoaching. De begeleiding die Haeck WorX biedt is Individuele ambulante begeleiding, reguliere extra begeleiding, begeleiding speciaal (n.a.h.) of gespecialiseerde begeleiding.

Resultaatgericht

Op de volgende resultaten is onze begeleiding van toepassing:

–          Ondersteuning en begeleiding bij zingeving

–          Ondersteuning en begeleiding in de woonsituatie

–          Ondersteuning en opbouwen van sociaal netwerk cliënt

–          Ondersteuning en begeleiding van de financiële situatie

–          Ondersteuning en begeleiding in fysieke gezondheid

–          Ondersteuning en begeleiding in de psychische gezondheid

–          Ondersteuning en begeleiding bij werk- en dagbesteding